Ingen kaffe, dag 3: tredje dag er …

Er tredje dag lykkens dag? Eller blot opreklameret? Eller er det først når man forsøger noget for tredje gang? Vil det sige at jeg skal lave disse ingen-kaffe-udfordringer to gange mere før det lykkes? Eller måske har jeg faktisk gjort det før, så det her ER tredje gang ...

Tredje dag ... kan man smile træt?

Indtil videre går det meget godt. Men indrømmet: en overordnet træthed begynder at melde sig i løbet af dagen. En træthed som nok er ganske normal, når man pludselig synes at have for mange informationer eller har fået for lidt søvn.

Søvn nok = mere energi?
I dag har jeg egentlig fået søvn nok, for jeg kunne ikke holde mig vågen til længere end kl 21:40 i går. Men da vækkeuret ringede kl 6, synes jeg alligevel ikke at jeg kunne ud af fjerene.

Og så skulle man jo ellers tro at det ville være sundt med al den søvn og jeg måske ligefrem ville være friskere i løbet af dagen. Men hvad sker der så? 6 timer på kursus, og jeg kunne mærke at mit fokus og min tankevirksomhed dalede i løbet af eftermiddagen. Ikke engang kakao hjalp denne gang.

Aftentræt kan løbes væk
Om aftenen fik jeg tvunget mig ud på en løbetur, trods træthed og trods det at jeg ellers allerede havde besluttet mig for at det var OK at skippe i dag. Men det var bare ikke OK, besluttede den anden Lenka sig for.

Og ud kom vi. Og muligvis hjalp det – ligesom i mandags – på motivationen til at få lavet lidt ved pc’en. Måske kunne jeg ligefrem koncentrere mig? Eller måske er det bare sjovt at lege med ny opsætning af siden her …

Tredje dag er træt dag. I morgen og resten af ugen kommer der ekstra pligter på i form af børn og alt hvad der hører sig til … wish me luck.

About lenka (35 Articles)
I virkeligheden Lenka & Lenka, men da vi deler krop og overego, fremstår vi ofte som blot: Lenka. Tester udfordring.dk med egne udfordringer de kommende uger.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*