Dag 1: 168 sprunget ud af skabet

Dag 1 af tøjoprydningsudfordringen fortæller mig at det bliver en udfordring at komme ned på 33 stykker tøj

Dag 1: 168 stykker tøj identificeret

Dag 1 af udfordringen ryd ud i dit skab: Jeg har taget alt ned fra hylderne (mit tøj er allerede sprunget ud af skabet og ligger derfor i en reol i stedet for. Jeg skaber mig ikke) og talt det.

Tøjoptællingen af bunkerne fortalte mig at der er langt – meget langt! – til de 33 stykker tøj, som jeg overvejede at forsøge at skrælle ned til. Jeg er ikke sikker på at jeg klarer den (men måske, hvis jeg kan lægge en del midlertidigt væk).

168 stykker tøj!? (der er ikke talt træningstøj, undertøj, sokker, strømpebukser og bælter med). Jamen så meget tøj går jeg da slet ikke med? En del var dog også t-shirts og toppe, som jeg primært går med om sommeren, så der er jeg lidt undskyldt.

Tøjet er fordelt på:

 • 40 langærmede bluser
 • 5 mærkelige ting (bolero, vest)
 • 24 kortærmede bluser
 • 18 toppe og undertrøjer
 • 7 par bukser
 • 8 par leggings
 • 4 par shorts/kortere buksere (hey, det her er ikke så galt!)
 • 21 nederdele (nååh, derfor)
 • 15 kjoler
 • 3 skjorter (jeg går da aldrig med skjorter?)
 • 3 tunikas
 • 8 kjoler på bøjle
 • 12 sweatre og trøjer

… og jeg er faktisk ikke helt sikker på at der ikke gemmer sig flere stykker tøj, misplaceret et eller andet mystisk sted.

I morgen kan jeg forsøge at udregne antallet af kombinationer, hvis hver bluse/t-shirt/top kan kombineres med hver par bukser/shorts/nederdele, tunikaer/længere sweatre/kjoler med leggings/strømpebukser. Og så lige kaste 5 mærkelige ting i en joker-pulje.

Jeg kan konstatere at tøjoprydningen er tiltrængt og at jeg tilsyneladende ikke har været særlig god til det. Gad vide om det går bedre denne her gang (selvfølgelig gør det det … hep hep!). Fortsættelse følger de kommende dage.

About lenka (35 Articles)
I virkeligheden Lenka & Lenka, men da vi deler krop og overego, fremstår vi ofte som blot: Lenka. Tester udfordring.dk med egne udfordringer de kommende uger.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers like this: