Skabsudfordringen skaber sig

For efterhånden en del uger (6!) siden gav jeg mig selv udfordringen at få luget ud i mit skab. Jeg fik talt 168 stykker tøj, og ville optimalt ned på 33 stks (inspireret af denne), men da dette nok var helt urealistisk, skulle jeg egentlig bare få luget lidt ud.

Tøjet skulle hhv. gives til genbrug, noget af det evt. gemmes i kælderen hvis jeg var i tvivl, og noget af det pæneste ville jeg bruge til at afprøve Share your closet.

Jeg brugte førstedagen på at tælle og ordne tøjet og et par dage senere forsøgte jeg at luge ud. Det gik da også nogenlunde, jeg fik frasorteret ca. 30 stykket tøj. Så langt så godt.

Dovenskaben længe leve

Men hvad skete der så? Ikke en hujende fis! Tøjet lå i bunker i min seng, som heldigvis var stor nok til at både jeg og tøjet kunne være der, indtil ungerne selvfølgelig kom ind og sov, så måtte tøjet rykke videre ned på gulvet i en IKEA-pose. Og der har det så ligget siden, lige med undtagelse af nogle få stykker af tøjet, som jeg tog med ned til et byttemarked på et bibliotek (ja, det var tøjbyttemarked).

Ikke nok med det, så havde jeg i forvejen noget aflagt tøj (børnenes der var blevet for småt) liggende oven på kommoden, og ikke nok med det heller, så har jeg også i kælderen en hel IKEA-pose med aflagt tøj liggende. Afalgt ja, men alligevel ikke helt klar til at få helt ud – eller hvad?

Med skam må jeg endda indrømme at jeg hev to stykker af kældertøjet med op igen, sådan helt skødelyst, for hvem ved, måske vil jeg begynde at gå med det igen. Bukserne var for små – men jeg er jo ved at tabe mig. Blusen havde sådan nogle pæne farver. Det har godt nok ligget blandt mit tøj i mere end et halvt år og stadig med prismærke på, men NU kunne det jo være at jeg pludselig blev glad for stilen? Har jeg sagt at det var pæne farver?

Det er en ommer!

Nedslået af min manglende vilje til at gennemføre den udfordring jeg havde sat mig, var jeg ved at liste stille væk, sandsynligvis uden at en eneste sjæl ville opdage noget, og måske oprette en ny udfordring til mig selv til næste uge og lade som om jeg er i fuld gang med alt muligt nyt og spændende og udfordrer mig selv i flæng.

Men nej. Jeg tænker at jeg i stedet for åbent indrømmer min fejlslåede udfordring og lader det være en ommer.

Så næste uge tager jeg udfordringen op igen: at rydde ud i mit skab. Og denne gang rent faktisk få smidt noget (mere) af tøjet til genbrug, muligvis også noget af det fra kælderen og noget af ungernes. Og måske afprøve shareyourcloset med et par stykker tøj.

Hep hep!

About lenka (35 Articles)
I virkeligheden Lenka & Lenka, men da vi deler krop og overego, fremstår vi ofte som blot: Lenka. Tester udfordring.dk med egne udfordringer de kommende uger.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers like this: