Resultat af udfordring arbejde 8-15

Ugen er nu ved at være omme, og jeg må sige at jeg har været glad for lidt ekstra selvdisciplin i hverdagen. Det har virket ganske udmærket, dog mest i starten af ugen, hvor jeg overhovedet ikke loggede på nogen fora eller sociale medier mellem 8 til 15. Jeg blev så lidt mere laissez faire med det som ugen gik, men alt i alt tror jeg at jeg vil fortsætte med denne øvelse, her i kommende uger. Det gør godt for effektiviteten!

Derudover har jeg atter fået mig en ugentlig todo. Der gik lidt sport i at få lavet flest mulige todo’er, så ugen har været effektiv. Det tåler også en gentagelse i næste uge.

Ugen har bl.a. stået på at få lavet wireframes til nyt udkast af det nye udfordring.dk, som jeg egentlig havde tænkt den. I næste uge starter jeg op med et skelet til webdelen. Derudover har jeg undersøgt muligheder for sundere.nu, hvor jeg overvejer en webshop til “sunde” produkter. Men der kommer til at være en del research på den front først.

About lenka (35 Articles)
I virkeligheden Lenka & Lenka, men da vi deler krop og overego, fremstår vi ofte som blot: Lenka. Tester udfordring.dk med egne udfordringer de kommende uger.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers like this: