Skabsudfordring – resultat

I dag – på falderebet – fik jeg kæmpet mig igennem min bunke tøj endnu engang. Jeg fjernede enkelte stykker tøj, men må sige at det var svært at smide mere ud.

Men jeg er nu nede på ca. 130 stykker tøj (undertøj og sokker tæller ikke med her) – og der var vist 168 i starten. Så noget er der dog sket, og der lader også til at være mere plads.

Jeg har været nede og smide nogle poser med tøj ud til genbrug. 4 poser blev det til, da der også røg noget børnetøj, som egentlig længe har været aflagt, men blot lå og ventede på at komme ud.

Jeg har gemt tre stykker tøj, som jeg har lagt op på shareyourcloset.dk og det gav mig point nok til at lægge billet ind på to stykker tøj derfra – til låns. Jeg er spændt på at se om det fungerer i praksis og derudover om der er nogen der gider at låne mit tøj, så jeg kan få point til at låne mere.

Selvom jeg ikke fik cleanet skabet ned til minimum, tror jeg at jeg vil stille mig tilfreds med resultatet. Bedre bliver det ikke for nu.

About lenka (35 Articles)
I virkeligheden Lenka & Lenka, men da vi deler krop og overego, fremstår vi ofte som blot: Lenka. Tester udfordring.dk med egne udfordringer de kommende uger.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers like this: