Udfordring: rent faktisk at arbejde 8-15

Ok så. Jeg skal jo ikke decideret på arbejde-arbejde her i min selvbetalte ferie, men måske netop derfor skal jeg have fisket min rygrad frem, så jeg rent faktisk kan få udrettet noget: genopfrisket og udviklet mine kompetencer, lagt nogle slagplaner, og tjent de der millioner eller hvor meget der nu kan gøre det, for at få noget til at løbe rundt.

Derfor er ugens udfordring rent faktisk at arbejde effektivt i timerne 8-15 de kommende fem dage. Eller måske rettere sagt at eliminere overspringshandlinger i det tidsrum:

  • Ingen facebook (medmindre det er arbejdsrelevant) – ditto instagram og diverse andre sociale medier.
  • Ingen spil på telefonen.
  • Ingen netflix.
  • Ingen “jeg smutter da lige ud køber ind”, medmindre det er en kort tur for at klare hjernen.
  • Ingen desperat klikken F5 på debatfora.
  • Ingen Tinder eller hvad der nu ellers er derude.
  • Ingen stumbleupon eller anden overspringshandlende surfen på nettet.
  • Ingen tjekken mail flere gange i timen.

Jeg kan overspringshandle med lynda.com, så er det næsten som at få lov til at se film. Jeg kan læse i nogle af de fagbøger jeg har lånt. Jeg kan skrive, så længe det har et formål. Og jeg kan sidde og nørde med mine diverse projekter.

Sæt i gang.

About lenka (35 Articles)
I virkeligheden Lenka & Lenka, men da vi deler krop og overego, fremstår vi ofte som blot: Lenka. Tester udfordring.dk med egne udfordringer de kommende uger.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers like this: