Ingen kaffe, dag 1 eftermiddag

no coffee Smiler stadig ...

Te er min nye ven. 5 kopper te, 5 gode venner. Og en kop kakao lige efter frokost, hvor jeg normalt tager en “specialkaffe” med en god blanding af kakao- og mælkepulver.

Te er traditionelt noget man hygger med. Under dynen, over dynen, som “mellemsnack” mellem de mange kaffekopper for at mindske kroppens stress-niveau. Det har et ry med en aura af mindfulness og ro. Det er noget man laver en hel kande af og hygger med sammen med kanelgifler (har jeg lært af min veninde, som jeg boede sammen med i migymnasietid). Det er noget man drikker efter yoga. Eller med honning når man er syg.

Kakao er noget man hygger med når sneen uden får når en til knæene og man lige har været ude og kælke eller bygget en snemand (eller ladet børnene om, mens man nøjedes med kakaoen … eller i hvert fald tænkt tanken og skrevet om det på facebook). Kakao er noget man drikker med flødeskum til fødselsdage.

Kaffe er traditionelt lig med power og drivkraft. Det er skurken i helsebilledet, men en fuld kraft frem i produktivitet og at holde energiniveauet højt (eller tåleligt) på trods af mangel på søvn.

Kaffe er det som de travle businessmænd drikker, og ditto kvinder, for man skal jo ikke være kønsfarvet, omend verden jo nok er det uanset om man kigger den anden vej og insisterer på at alt er ens. Ditto er det det som de travle husmødre, nej jeg mener businesskvinder – som jongelerer børn i en smule ekstra grad – drikker, når de atter kun har fået 5 timers søvn, men alligevel skal være på. Og når specialet skal skrives, og deadline skal nåes eller man bare skal klare sig igennem det der 2 timer lange, højst unødvendige møde.

Hvornår har man sidst tænkt på en stor kop te og tænkt POWER? Måske er det på tide at te skal rebrandes (så jeg kan komme igennem min uge). Te er min ven, og venner hjælper hinanden – sammen er vi stærke og klarer arbejdet på den balancerede, mindfulnessede og produktive måde!

Så … sæt i gang. Nu. Nej, Nu. Nej … teen er ikke klar.

About lenka (35 Articles)
I virkeligheden Lenka & Lenka, men da vi deler krop og overego, fremstår vi ofte som blot: Lenka. Tester udfordring.dk med egne udfordringer de kommende uger.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*