Ingen kaffe, dag 1 morgen

no coffee Smiler stadig ...

Vi skriver 8:52 mandag morgen og indtil videre går det godt. Det var svært at komme op (da vækkeuret ringede kl 5:30 + en del gange snooze), og jeg plejer at bilde mig ind at det hjælper med et bad og en kop kaffe. Jeg bilder mig stadig ind at badet hjælper (at skippe bad i en uge må være en anden udfordring), men derefter gjorde det lige så godt med en kop te.

Efter en times cykeltur i modvind ind på arbejdet, har te atter været en kær ven at varme sig på.

Nu sidder jeg på arbejdet og føler mig træt. Helt lige som hvis jeg havde drukket kaffe.

About lenka (35 Articles)
I virkeligheden Lenka & Lenka, men da vi deler krop og overego, fremstår vi ofte som blot: Lenka. Tester udfordring.dk med egne udfordringer de kommende uger.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*