Facebooks første lokkemail

Facebooks første lokkemail efter 2½ dag.

Her for 10 minutter siden kom facebooks første lokkemail: “Lenka, you have 8 new notifications, 1 message and 19 event invites“. Jeg bliver da nysgerrig. Facebook gør det godt!

De første par dage uden facebook er gået og jeg har ikke haft de vilde “cravings” indtil videre, men har da haft lettere irritationsøjeblikke over, at jeg flere steder er logget ind med min facebook-konto. Så pludselig skal jeg til at huske mit password på min pc, hvor jeg er logget ud af facebook.

Oprydning i den massive mængde af nyhedsbreve
I mellem tiden har jeg set på andre “tidsrøvere”. Min typiske overspringshandlingsrunde omfatter: mail, facebook og mit forum på morsverden.dk. Jeg får en masse “ligegyldige” mails ind i indbakken. Nyhedsbreve. Opdateringer fra diverse sider og grupper. Tilbud og events. Og langt de fleste sletter jeg, uden at have læst i dem. Nogle frister og jeg klikker ind. Nogle gange frister et tilbud.

Jeg har valgt at bruge min ekstra overspringshandlingstid på at rydde i mængden af ligegyldige mails, og afmelde en del af dem. Jeg er overrasket over hvor meget jeg kan blive ved med at afmelde.

Ny overspringshandling
“Desværre” har jeg i mellemtiden fået min nye smartphone ind ad døren (Denne fine sag). Nu har jeg været uden i de seneste ca. 9 måneder, så der er overspringshandlings- og tidsrøverstof nok til de kommende dage alligevel.

Er der ingen der spiller wordfeud længere? (lenka.otap)

Og hvad er der ellers sket de seneste 9 måneder på den front? Er fuglene stadig vrede?

About lenka (35 Articles)
I virkeligheden Lenka & Lenka, men da vi deler krop og overego, fremstår vi ofte som blot: Lenka. Tester udfordring.dk med egne udfordringer de kommende uger.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers like this: