Daglig motion dag 1: nu med flad cykel

Den sædvanlige cykeltur arbejde t/r blev udvidet med en ekstra gåtur i for-forårsvejret.

Turen gik gennem fælledparken, søerne og kongens have.

Første dag på udfordringen “min. 30 minutters motion om dagen” er klaret:

  • 45 mins cykeltur til arbejdet (og en gåtur til stationen på ca. 7 minutter – havde glemt at min cykel stod der siden lørdag)
  • 30-40 minutters gang, Østerbro -> centrum
  • 50 minutters cykeltur hjem

Gåturen var fra arbejdet på Østerbro og ind til byen (Børsen), hvor jeg var til et oplæg i Social Media Week.

Jeg trak cyklen, fordi der var for-forår i luften, og jeg havde lyst til at nyde en tur på benene gennem Fælledparken, søerne og Kongens have. Normalt ville jeg nok have cyklet, og jeg tror egentlig at det var med udfordringen i baghovedet, at jeg fik ekstra lyst til at gå. På trods af at jeg jo var fint dækket ind med cykelturen, så er det jo min sædvanlige motion. Jeg havde lyst til at bruge udfordringen til at give den en tand ekstra, og samtidig nyde omgivelserne lidt mere.

På cykelturen hjem opdagede jeg at min cykel var flad – buhuuu. Jeg er temmelig afhængig af min cykel, så i morgen bliver den transporteret hen til cykelhandleren ved mit arbejde, som det første. Jeg forsøger at pumpe den løbende og se om ikke jeg stadig kan cykle på den til arbejdet om morgenen (når jeg synes at jeg er afhængig, er det ikke kun pga. transport – jeg får nærmest cykelabstinenser, hvis jeg tager toget!)

Derudover planlægger jeg en løbetur i morgen – det løber ca. 3 gange om ugen.

About lenka (35 Articles)
I virkeligheden Lenka & Lenka, men da vi deler krop og overego, fremstår vi ofte som blot: Lenka. Tester udfordring.dk med egne udfordringer de kommende uger.

2 Comments on Daglig motion dag 1: nu med flad cykel

  1. Øv med den cykel, noget af et benspænd.

    Ellers er min første dag med motions-udfordringen også gået ret godt, jeg holder mig til at gå, det er til gengæld noget jeg kan gøre uendeligt længe, har vist aldrig nået min grænse. I dag er det vel blevet til 3-4 timers gang, måske mere. For at spare penge på transport er jeg begyndt at stå af i zone 2, det er dejligt at gå fra Valby Station til Vesterbro gennem Carlsberg. Herefter gik turen til indre og ydre Nørrebro, hvor jeg mødtes med de altid borgerlystne Nadia og Andreas (http://borgerlyst.dk). Jeg fik nu ikke diskuteret udfordring.dk med dem, men derimod lektiehjælp, det var dejligt at slippe af med nogle frustrationer, de kom også med nogle virkelig gode råd, og jeg gik derfra med fornyet optimisme, og lektiehjælpen fungerede i dag bedre end den har gjort længe \o/.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers like this: