Den første var gratis …

Dag 4 ud af 7, og forbruget er på 243 kr ud af de max 500. Champagnen ved solnedgang var (næsten) gratis, når man bare på forhånd har brugt penge på at holde fest, hvor champagnen var en del af de fine gaver.

Billedet illustrerer nok så fint, at jeg snart burde bruge nogle af mine opsparede penge på en smartphone, så jeg kunne tage ordentlige billeder selv. Ikke desto mindre stod den på champagne ved solnedgang ved søen i dag.

Indtil videre går udfordringen på max 500 kr i denne uge godt. I foregårs handlede jeg i Netto for 108 kr, og så har jeg ellers ikke haft behov for at købe mere. Der er stadig mad på køl.

Ude på den billige måde

I dag fejrede jeg at livet er godt og at det snart er forår og at jeg måske snart går nye tider i møde, med min veninde, a.k.a. Marianne. Vi mødtes ved damhussøen, og jeg havde champagne (gave fra housewarming for nyligt), rester af hjemmelavet pizza fra i går, rester fra en roulade (eller en “laglade”, da den bagte dej knækkede sammen, da jeg forsøgte at rulle den, så det i stedet for blev til tre stive lag – men den smagte godt!), chips og tæpper med.

Så der sad vi og ordnede verdenssituationen mens vi frøs vores fingre af næsten gratis, med udsigt til halvfrossen sø og en flot solnedgang. Det var skidegodt. Men havde det været april, havde det lige været et par grader bedre.

Lige pludselig var det mørkt, og efter knap et par timer måtte vi krybe til korset = den nærmeste bodega, for at få varmen (de øl der fulgte med var bare en bivirkning).

Den første var gratis …

Jeg overvejede lidt om jeg egentlig ikke burde tage hjem, men Marianne lokkede med at hun ville give en øl. Og sådan blev det. På en pæn cafe, tæt ved damhussøen, men naboen var et værtshus, og mon ikke de havde lidt billigere øl, når det kom til stykket? Det måtte komme an på en prøve. Der blev lokket med endnu en øl … og det er jo heldigvis kun kaffe jeg (stadig) ikke drikker.

Stadig uden udgifter følte jeg alligevel lidt, at jeg gerne ville blive til en enkelt øl mere – og jeg mente nok at jeg kunne tillade mig det i budgettet. 60 kr lægger vi til ugens forbrug.

Samlede udgifter so far

Nå ja, fik jeg forresten nævnt, at jeg også betalte en bøde på biblioteket på 50 kr i dag? Og gav min datter 25 kr til brug på klubben i går? Så i alt 60+75 = 135 ekstra til ugens udgifter.

Totalt forbrug i denne uge undtil videre = 243 kr ud af 500. Der er lige et bryllup med transport til Malmö på lørdag og ellers en weekend hvor alt kan ske.

Men jeg tror på det.

About lenka (35 Articles)
I virkeligheden Lenka & Lenka, men da vi deler krop og overego, fremstår vi ofte som blot: Lenka. Tester udfordring.dk med egne udfordringer de kommende uger.

2 Comments on Den første var gratis …

  1. Det ser noget mere sort ud for mig, jeg har efter 4 dage brugt 375,70 kr., flottede mig med 2 høkerbajere til kr. 20,00, til gengæld har jeg klaret mig med 0 kr. i mad-udgifter de sidste to dage, den største post er nok rejseudgifterne, og har været i København hele 3 gange. Budgetter med et rundt nul for weekenden, hvis jeg ellers ikke får nogle tilbud jeg ikke kan sige nej til, det er jo troda alt Valentinsdag i morgen.

    • Jeg synes nu også at det ser ret stramt ud for mig, da jeg jo skal afse omtrent 200 kr (lidt under, håber jeg) til en returbillet til malmö på lørdag. Det giver 50-100 kr tilbage … og katten mangler kattegrus, den koster 50 kr … men så længe jeg ikke bruger penge på andet, så er der jo stadig håb 😀

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers like this: